Gå til sidens indhold

Spirekoret

Spirekoret består af piger og drenge fra 0.-2. klasse, og fungerer som forskole til Domkirkens øvrige kor. Koret blev oprettet i 2015 og varetages af Sangkraftcenter Roskilde Synger i samarbejde med Roskilde Domkirke.

I Spirekoret synger, danser og leger vi os ind i musikkens verden. Vi undersøger musikalske nuancer, begreber og virkemidler gennem en sjov og legende læringsform. Vi arbejder med rytme- og melodiforståelse, samt begyndende nodelære.

I Spirekoret er sangglæde og udvikling af hele barnets musikalitet i fokus, hvilket giver en positiv betydning fremadrettet – hvad enten barnet fortsætter i Domkirkens børnekor eller i andre musikalske sammenhænge. Vi arbejder ambitiøst for gennem leg at opnå musiske færdigheder. Vi ser stemmen som et instrument, der kan udfoldes og udforskes, når børnene leger sig til læring. Vi kobler sang med andre musikfaglige discipliner som fx hørelæreundervisning, for at opnå en god musikalitet i en tidlig alder. Spirekoret synger bl.a. til børnegudstjenester og luciaoptog i Roskilde Domkirkes storslåede, historiske rum.

Info

ALDERSTRIN: Drenge og piger i 0.-2. klasse

KORPRØVER: Onsdage kl. 16.00-17.15

PRIS: 600 kr. pr. halvår

KORLEDER: Anna Linnea Gullberg-Hansen

KONTAKT: 
annagh@outlook.dk
Tlf.: 21 22 44 80