Arrangementer

Bogsalon

Bogsaloner er samtaler om fremragende bøger...

Det er Roskilde Domsogns præster, der på skift vælger aftenens bog. Efter en kort præsentation af bogen, former aftenen sig som en samtale ud fra korte afsnit af bogen, som både læses højt og uddeles på papir. Det betyder, at man sagtens kan få udbytte af at være med, selvom man ikke har bogen helt præsent eller måske slet ikke har læst den. Samtalen foregår dels i små grupper, dels i plenum.

Højskolesangaften

Højskolesangaften er samvær og sang... 

Det er dejligt at synge, lytte til de andres stemmer og selv være med i sangen. De sange man synger, bliver en del af en selv. Det er godt at få noget at vide og blive klogere på tingene. Jo mere man lærer om noget, desto mere interessant bliver det for en.

Der serveres vin og ost for 30 kr.

Fyraftensmøde

Fyraftensmøde er...

Søndagscafe

Sommercafe

Sommercafe er god snak over en kop kaffe...

Om sommer er der "Kaffe på kanden" i Konventgården på en række onsdage. Der lægges op til en god snak over en kop kaffe for alle, der måtte have lyst, og der vil hver gang være repræsentanter for menighedsrådets læge medlemmer til stede, ligesom sognets præster og andre medarbejdere samt de frivillige i kirken har givet tilsagn om at kigge forbi.

Der vil være lidt underholdning undervejs - der skal synges, måske lidt oplæsning, en fortælling eller noget helt andet. Vigtigst er det, at der er mulighed for en god snak med gamle bekendte eller nye deltagere.