Domkirkens voksenkor

Domkirkens voksenkor blev stiftet i februar 2019 af organist Michael Min Knudsen. Koret blev i første omgang startet som et projektkor, men oplevede så stor tilslutning, at det fra efteråret 2019 videreføres som et fast tilbud ved kirken.

Koret består af små 40 sangere i alderen 25-70. Heriblandt er både meget erfarne korsangere såvel som folk, som aldrig har sunget i kor.

Voksenkoret beskæftiger sig primært med kirkemusik – både af nyere og ældre dato – og medvirker cirka 4 gange årligt ved gudstjenester såvel som til koncerter.

Optagelse i koret

Koret søger altid nye sangere – pt. særligt tenorer og basser.

Det er gratis at synge med i koret.

Forud for optagelse i koret er der en optagelsesprøve. Her lægges der særligt vægt på din stemmes potentiale. Nodekendskab er ikke en forudsætning.

Mere information herom kan fås ved henvendelse til korets dirigent Michael Min Knudsen på mmk@roskildedomkirke.dk / telefon: 30 34 88 97.

Korprøver

Tidspunkt: