CORONA OPDATERING

Der vil d. 18/3, 22/3 og d. 4/4 være lukket for bøn og refleksion, da der er kirkelige handlinger og optages påskevideoer.

CORONA OPDATERING

Både gudstjenester og kirkelige handlinger afvikles i forhold til restriktionerne, dvs. uden fællessang, men med korsang af medlemmer af Domkoret og andre kor og med begrænsning i deltagerantallet (Domkirken 160, Gammel Vor Frue 21 Og Østre Kirkegårds Kapel 11).

Domkirken er desuden åben for bøn og refleksion mandag - fredag kl. 10-12 og søndag kl. 14-16. Her må der kun være 5 personer ad gangen, og der er derfor tidsbegrænsning på 15 minutter pr. besøg på søndage, og hvis der andre dage er mange besøgende.

Turistbesøg er pga. restriktionerne ikke tilladt pt.
- vi glæder os til at kunne byde velkommen igen, når myndighederne tillader det