Gå til sidens indhold

Efterår 2022 i Roskilde Domkirke

Efteråret banker atter på døren, og det kan også mærkes i Roskilde Domkirke.

Lyset svinder stille, og vi begynder atter at rykke mere indendøre. Heldigvis er efteråret også sæsonnen, hvor vi i Roskilde Domkirke kan præsentere en masse spændende begivenheder og arrangementer. Særligt på musikfronten glæder vi os til at slå dørene op og mødes i kirken til aftener med både himmelske toner, svingende rytmer og fællessang.

Efterårsprogrammet byder også på musikalske gudstjenester og kulturaftner med spændende foredrag! Lyder det som noget for dig? Så læs med og se et udvalg af efterårets aktiviteter:

D. 25/9 kl. 17.00 Jazzgudstjeneste i Domkirken

D. 4/10 19.00 Foredrag i Konventhuset: Videnskab & Tro v. Johan Peter Uldall Fynbo, astrofysiker på Niels Bohr Instituttet

D. 5/10 kl. 20.00 Korkoncert, J. Rutters Gloria opføres af sangere fra fire forskellige Roskilde-kor under ledelse af Michael Min Knudsen

D. 14/10 kl. 19.30 Meditationskoncert v. Phillip Faber og DR Vokalensemble. Billetter købes via DR Koncerthusets hjemmeside.

D. 19/10 kl. 17.00 Orgelkoncert

D. 21/10 kl. 17.00 Aftensang med Roskilde Domkirkes Pigekor

D. 29/10 kl. 14.00 og kl. 17.00 Koncert v. Lille MUKO og Lyngby-Tårnbæk Symfoniorkester. 80 musikere og 70 korsangere fylder Domkirken og opfører Brahms “Ein Deutsches Requiem”. Billetter købes på Billetto til koncerten kl. 14.00 og til koncerten kl. 17.00

... Alt det er meget mere er at finde i løbet af efteråret 2022. Du kan altid følge med på vores hjemmeside eller vores Facebook side, og holde dig opdateret om alle Domkirkens aktiviteter.