Gratis udflugt til BonBon-land

Er du enlig forsørger med børn, og har du svært ved at få økonomien til at hænge sammen, og kunne du tænke dig at give børnene en ekstra spændende oplevelse i sommerferien? Så læs videre her.

Roskilde Domsogns Menighedspleje vil gerne invitere dig og dine børn med på en tur til BonBon-Land! Her er der mulighed for både at prøve sjove rutsjebaner, karruseller og grave efter guld, så der er noget for enhver smag og både store og små!

Praktisk information: Turen foregår lørdag d. 3. august. Afgang med bus kl. 10.00 fra Konventhuset, Domkirkestræde 10. Hjemkomst samme sted ca. kl. 17.00. Vi sørger for entré, børnevenlig frokost og drikkevarer.

Tilmelding: Der er plads til 50 deltagere, og tilmelding foregår efter “først-til-mølle”-princippet. Kontakt Erik Kristiansen på tlf.: 20 49 17 55 eller erik.roskilde@gmail.com for at sikre jeres plads. Tilmelding er bindende.

Vi glæder os til en hyggelig tur!

Roskilde Domsogns
Menighedspleje