Gå til sidens indhold

Koncert d. 23/11: Mozart - Messe i c-mol // J.S. Bachs motet O Jesus Christ, mein Lebens Licht

Kom og oplev en storslået koncert i Roskilde Domkirke. Trinitatis Kantori og Orkester opfører Mozarts Messe i c-mol (KV 427). Foruden Mozarts messe opføres J. S. Bachs motet ”O Jesus Christ, meins Lebens Licht”.

Billetter sælges via denne side på ticketmaster.dk og politiken.dk/plus (rabat for PolitikenPlus-abonnenter). Overskydende billetter sælges i døren.
Entré: 200 kr. + gebyr.

Trinitatis Kantori og Orkester opfører Mozarts Messe i c-mol (KV 427), som anses for et af komponistens største værker. Det blev komponeret i perioden 1782-1783, mens Mozart boede i Wien, og er skrevet for stort orkester, dobbelt kor og fire vokalsolister.

Solister:
Clara Cecilie Thomsen og Sine Bundgaard, sopran.
Rasmus Gravers, tenor.
Torsten Nielsen, bas.
Joachim Becerra Thomsen, fløjte.
Koncertmester: Emily Fowler.
Dirigent: Søren Christian Vestergaard.

Koncerten spilles også søndag 20. november kl. 16.00 i Trinitatis Kirke.

Koncerterne er støttet af Fondation Juchum, Augustinus Fonden, Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck’s Fond, Beckett Fonden, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Dansk Kapelmesterforening, Nørgaard på Strøget og Trinitatis Kirkes Musikvenner.