Kirkevandring d. 31/10

Roskilde Domkirke og Roskilde Pilgrimsforening har indledt et samarbejde om afholdelse af fire årlige kirkevandringer efter gudstjenesten i Domkirken søndag formiddag.

Kirkevandringerne skal ses som en mulighed for at kombinere fysisk udfoldelse med en eftertænksom vandring over et angivet tema.
Efter højmessen samles vi på Domkirkepladsen foran Domkirkens hovedindgang senest kl. 11.30.
Herfra går vi samlet ned til parkeringspladsen ved Maglekilde på Maglekildevej, hvor bilerne kan parkeres.
I samlet flok kører vi i privatbiler ud til parkeringspladsen ved Lyngageren 61. Undervejs på vandringen har vi en spisepause, hvorefter sognepræst Sarah Ziethen holder en refleksion om ”at stå på kanten af Genesaret sø”. I tilfælde af dårligt vejr spiser vi vores medbragte mad i Madpakkehuset ved cafe Runde Rie.
Vandringen er på ca. 7 km. og foregår ad gode jævne stier. Det forventes, at deltagerne er i normal god fysisk form til en sådan vandring. Husk at medbringe en madpakke, passende fodtøj og påklædning og evt. regntøj.
Af hensyn til det praktiske overblik, beder vi om en forhåndstilmelding med navn, telefonnummer og mailadresse, samt oplysning om, hvor mange der evt. kan køre med i jeres bil. Tilmelding kan sendes til tidligere sognepræst Paul Kofoed Christiansen, mail: pkc.roskilde@gmail.com mobil: 21 20 19 85