Kirkevandring i Boserup Skov

Roskilde Domkirke og Roskilde Pilgrimsforening har indledt et samarbejde om afholdelse af fire årlige kirkevandringer efter gudstjenesten i Domkirken søndag formiddag.

Kirkevandringerne skal ses som en mulighed for at kombinere fysisk udfoldelse med en eftertænksom vandring over et angivet tema. Det er således ikke en almindelig spadseretur men en vandring med et kirkeligt og åndeligt fokus under Guds åbne himmel. Ved vandringen vil der være en særlig opmærksomhed på skaberværket som en kilde til forundring, glæde og taknemmelighed.

Fra Domkirkepladsen vandrer vi ud i den skønne omliggende natur, som Roskilde er så rig på.
Søndag den 9. maj kl. 11.30 afvikles den første fælles kirkevandring, hvor vi fra Domkirkepladsen går ned til havnen og ud langs Kællingehaven og frem til Boserup skov. Her vandrer vi ad Den Gule Rute gennem et smukt og kuperet terræn. Undervejs holdes der en kort refleksion ledet af sognepræst ved Domkirken, Sarah Ziethen. Senere holder vi en pause, hvor vi spiser medbragte madpakker. På hjemturen gør vi stop i Sct. Hans Have, hvor der er mulighed for mod egenbetaling at købe kaffe og nyde havens økologiske kage.

Vandringen er på ca. 7 km. Det forventes, at deltagerne er i normal god fysisk form til en sådan vandring. Husk at medbringe en madpakke, passende fodtøj og påklædning og evt. regntøj. Vi forventes at være tilbage ved Domkirken kl. ca. 15.30.
Vandringen er gratis, og alle er velkomne.

Af hensyn til en eventuel begrænsning af deltagerantallet samt det praktiske omkring traktementet i Sct. Hans Have, beder vi om en tilmelding.
Tilmelding til tidligere sognepræst Paul Kofoed Christiansen på mail: pkc.roskilde@gmail.com eller mobil: 21201985.