Gå til sidens indhold

Musisk efterår i Roskilde Domkirke

Sommeren synger på sidste vers. Det betyder at efteråret snart gør sin indtræden, ligeså gør de musiske oplevelser i Roskilde Domkirke.

Sommeren er ved at synge på sidste vers. Det er dog stadig muligt at opleve 'Orgelbrus' i Roskilde Domkirke. Hver tirsdag kl. 12 i august har du mulighed for at få en smagsprøve på det historiske Raphaëlis-orgel. Organisten fortæller først kort om orglet og spiller et kort stykke bagefter. Det varer cirka 20 minutter og det er gratis når entréen er betalt.

Efteråret nærmer sig...
Det betyder at vi i Roskilde Domsogn atter byder på unikke musiske oplevelser. Vi har et bredt musikprogram som forløber henover efteråret. I september kan du blandt andet opleve:

Aftensang med Drengekoret d. 2/9 kl. 17
Aftensang med Juniorkoret og Pigekoret d. 16/9 kl. 17
Orgelkoncert med Michael Min Knudsen d. 21/9 kl. 17
Vesper af Rachimaninov med DRs kor d. 23/9 kl. 17 (mere information: https://drkoncerthuset.dk/event/rakhmaninovs-vesper-5/)
Jazzgudstjeneste med Pigekoret og Jakob Lundbak som spiller saxofon d. 25/9 kl. 17
Rotarys Velgørenhedskoncert med Stig Rossen d. 27/9 kl. 18
Kaffe & Klassisk i Konventhuset d. 28/9 kl. 17.15

Du kan altid følge med på kalenderen her på vores hjemmeside, vores nyhedsbrev eller på Facebook. Her opdaterer vi yderligere om programmet og pris mm.