Gå til sidens indhold

Roskilde Domsogn udbyder lejemål på Skolegade 7B

122 m2 boliglejlighed i 2 etager, Skolegade 7B er ledig pr. 1. marts 2023

Roskilde Domsogn udbyder lejemål i dobbelthus beliggende i Webersgård, hovedrenoveret i 2022/2023.

DETALJERET BESKRIVELSE SAMT VEJLEDENDE PLANTEGNING OVER LEJEMÅLET KAN LÆSES HER (pdf).

Lejligheden indeholder køkken-alrum og 3 værelser. Den månedlige leje er kr. 14.500, - ex. forbrug (varme, el og vand).

Der må ikke holdes husdyr i lejligheden. Det bemærkes, at modtageforholdene for radio- og Tv-signaler ikke er optimale. Der betales tre måneders leje forud samt depositum svarende til tre måneders leje.
For flere informationer om lejemålet henvises til hjemmesiden www.roskildedomkirke.dk.

Medlemmer af folkekirken bosiddende i Roskilde Domsogn har forrang til lejemålet. Hvis der ikke er interesserede i denne gruppe, kan øvrige komme i betragtning.

Er du interesseret i at komme i betragtning, skal du sende kontaktoplysninger (navn, adresse og telefonnummer) til post@roskildedomkirke.dk eller Roskilde Domsogn, Domkirkestræde 10, 4000 Roskilde. Mailens emnefelt eller kuverten markeres ”Skolegade 7B”. Henvendelser skal være Domsognet i hænde senest onsdag den 1. februar 2023, kl. 12.00.