Julekoncert med Domkirkens kor

22 dec 2019
14.30-15.30

Roskilde Domkirke byder indenfor til skøn julekoncert med kirkens Drengekor og Pigekor under ledelse af Egil Kolind og Christa Brix Hauser. Programmet vil byde på julemusik af bl.a. Britten og korene ledsages af kirkens organist Michael Min Knudsen, samt andre professionelle musikere.

Overskuddet fra koncerten går til korenes internationale rejseaktiviteter såsom korkonkurrencer og turnéer, samt til en lokal velgørende organisation med en børne- og ungeindsats.

ROSKILDE DOMKIRKES DRENGEKOR har eksisteret siden 1986 og består af både drengesopraner og et herrekor. Drengekoret medvirker bl.a. ved aftensange og større gudstjenester i Domkirken, samt afholder koncerter og udlandsturnéer. Drengekoret ledes af Egil Kolind.

ROSKILDE DOMKIRKES PIGEKOR har eksisteret siden 1996 og er for piger i alderen 9-22 år, fordelt på et børnekor, et juniorkor og et pigekor. Pigekoret medvirker bl.a. ved aftensange og større gudstjenester i Domkirken, samt afholder koncerter rundt om i landet og deltager i korkonkurrencer. Børnekoret og Juniorkoret medvirker bl.a. ved familiegudstjenester og koncerter i Domkirken. Korene ledes af Christa Brix Hauser.

125 kr.

BILLETTER I VÅBENHUS / BILLETO.DK

Roskilde Domkirke