Ferieudflugter


Ud i det blå med Menighedsplejen

Fire gange om året arrangerer Roskilde Domsogns Menighedspleje udflugt for enlige forsørgere med børn. Udflugterne foregår i de fleste skoleferier: Vinter-, påske-, sommer- og efterårsferien. Vi har været i Experimentariet, Zoologisk Have og BonBon-land, men udflugten kunne også være en tur på Strøget eller til Kronborg.

Der er tale om endagsudflugter, hvor vi tager afsted sammen, men hvor den enkelte familie også får mulighed for at opleve på egen hånd.

Praktiske oplysninger:

Tid og udflugtsmål: 

Tidspunkt og udflugtsmål offentliggøres her på hjemmesiden og i den ugentlige annonce i Roskilde Avis.

Pris: 

Deltagelse er gratis.


Tur til BonBon-Land

BonBon-land er en skøn oplevelse for alle børn og barnlige sjæle. Defor inviterer Roskilde Domsogns Menighedspleje alle enlige forældre - og først og fremmest deres børn - med på tur lørdag den 3. august. Bussen kører fra Konventhuset, Domkirkestræde 10 præcis klokken 10. Vi sørger for transporten, billetterne, frokost og drikkevarer, så I skal bare slappe af og nyde turen. Vi kommer tilbage til Konventhuset igen kl 17. 

Der er plads til 50 deltagere, så skynd jer at ringe til Erik Kristiansen på tlf. 20 49 17 55 for at sikre jer en plads. Eller send ham en mail på: erik.roskilde@gmail.com 

Tilmelding er bindende.

Vi glæder os til at se jer.