Find relevante Corona retningslinjer her

ENTRÈ TIL DOMKIRKEN

Roskilde Domkirke opkræver entré til Domkirkens kongegrave, kongelige kapeller, museum og galleri. Kirkegængere, kirke- og andagtsøgende betaler ikke entré og har adgang til det markerede område på kortet. Alle midler fra billetsalg hjælper os med investere tilbage i formidling, bevarelse og forskning af Domkirkens kulturarv for alle gæster.

Voksne: 60 DKK

Børn og unge (0-17 år): Gratis

Pensionister og studerende: 40 DKK

Grupper (10+ personer): 40 DKK pr. person

Årskort: 150 kr. (Årskortet giver fri adgang for kortholderen og 1 ledsager)

Copenhagen Card: fri adgang

Entrébetalingen til Roskilde Domkirke inkluderer en guidebog på 48 sider.

Betalingsmidler: Vi modtager kontanter og kreditkort.

Har du børn med, kan I få udleveret vores børneskattejagt i Våbenhuset.

Daginstitutioner, grundskoler og ungdomsuddannelser: Fri adgang

Søgende til kirke, meditation og andagt: Fri adgang i de markerede områder (se kortet)

Handicappede og ledsagere: Gangbesværede, som ikke har mulighed for at besøge kapeller og galleri skal ikke betale entre. Handicapledsagere har fri adgang til kirken.

Roskilde

Opdag andre attraktioner i nærheden af Domkirken som Vikingeskibsmuseet, Museet for Samtidskunst og Roskilde Museum. Find de gode lokale spisesteder samt de bedste overnatningsteder på Visit Roskilde eller Visit Fjordlandet