Gå til sidens indhold

Kordegn

Henvendelser vedr. dåb, vielse, fødsler og navn

Ansøgning om navneændring og navngivning, udfyldelse af omsorgs- og ansvarserklæringer samt anmeldelser af dødsfald foretages elektronisk med NemID via borger.dk.

Det er også via borger.dk, at du kan anmode om en ny fødsels- og dåbsattest.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte kordegnekontoret hvis du har spørgmål.

Skal I giftes eller vil I gerne have jeres barn døbt i én af Domsognets kirker, bedes I kontakte kordegnekontoret for at aftale nærmere.

Kordegnekontorets åbningstid

Hverdage kl. 10-14 (telefontid)
Mail kordegn@roskildedomkirke.dk
Tlf. 46 35 58 14

Ved personnligt fremmøde kan man som hovedregel træffe en kordenge på kontoret mellem kl. 10-15.
Har du behov for at træffe kordegnen uden for kontortiden, kontakt os forinden på telefon eller mail for at lave en aftale.

Mona Henriksen, Kordegn
Anne-Mette Iversen Hartvig Bach Lauritsen, Kordegn

Konventgården
Domkirkestræde 10
4000 Roskilde

Uden for kordegnekontorets åbningstid kan bisættelser og begravelser lægges i kirkens kalender af Domsognets præster.

Bedemanden skal stadig kontakte kordegnen så snart kontoret åbner.