Fællesspisning


Ulvetimen er aflyst

Menuen er børnevenlig, indkøbene overstået, bordene smukt dækket op, maden er tilberedt og bliver serveret. Her er fællesskab med andre børn og voksne, legetøj, så ungerne kan hygge sig – og andre klarer både opvask og oprydning.

Ulvetimen er med andre ord aflyst en gang om måneden, når Roskilde Domsogns Menighedspleje sammen med Menighedsplejen i Jakobskirken arrangerer fællesspisning for alle enlige mødre og fædre, som har lyst at være med. Frivillige klarer alt det praktiske, så I skal bare møde op.

Fællesspisningen i september er desværre aflyst pga. covid19-situationen.

Grundet det øgede fokus på at begrænse social kontakt er fællesspisningen i september aflyst. Vi opdaterer løbende her på siden, så følg endelig med i løbet af efteråret - vi håber snart, vi igen kan ses, som vi plejer! Du er altid velkommen til at sende en mail til Anna på alp@roskildedomkirke.dk hvis du har nogen spørgsmål til fællesspisningen. 

Praktiske oplysninger:

Tid: 

Fællesspisning finder sted på hverdage en gang hver måned. Maden står klar kl. 17.30, men man er velkommen allerede fra kl. 16.30. Her er kaffe på kanden og saftevand til børnene. Datoerne offentliggøres på kirkernes hjemmesider, i annoncer i Roskilde Avis og her på hjemmesiden. 

Sted: 

Sct. Maria Park, Frederiksborgvej 2, som ligger centralt i Roskilde

Pris: 

Fællesspisning er gratis

Kontakt: 

Sognepræst Ane LaBranche, tlf: 21682025, mail: alb@km.dkKryds i kalenderen

Fællesspisning for enlige forsørgere har taget hul på forårssæsonen. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Torsdag d. 30. januar

Torsdag d. 27. februar

Torsdag d. 26. marts

Torsdag d. 30. april

Torsdag d. 28. maj

Torsdag d. 25. juni (kræver tilmelding - mere info følger)