Fællesspisning

Ulvetimen er aflyst

Menuen er børnevenlig, indkøbene overstået, bordene smukt dækket op, maden er tilberedt og bliver serveret. Her er fællesskab med andre børn og voksne, legetøj, så ungerne kan hygge sig – og andre klarer både opvask og oprydning.

Ulvetimen er med andre ord aflyst en gang om måneden, når Roskilde Domsogns Menighedspleje sammen med Menighedsplejen i Jakobskirken arrangerer fællesspisning for alle enlige mødre og fædre, som har lyst at være med. Frivillige klarer alt det praktiske, så I skal bare møde op.

Praktiske oplysninger:

Tid:

Fællesspisning finder sted på hverdage en gang hver måned. Maden står klar kl. 17.30, men man er velkommen allerede fra kl. 16.30. Her er kaffe på kanden og saftevand til børnene. Datoerne offentliggøres på kirkernes hjemmesider, i annoncer i Roskilde Avis og her på hjemmesiden.

Sted:

Sct. Maria Park, Frederiksborgvej 2, som ligger centralt i Roskilde

Pris:

Fællesspisning er gratis

Kontakt:

Sognepræst Ane LaBranche, tlf: 21682025, mail: alb@km.dk

Kryds i kalenderen

Fællesspisning for enlige forsørgere har taget hul på efterårssæsonen. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Torsdag den 29. august.

Torsdag den 26. september

Torsdag den 31. oktober

Torsdag den 28. november

Der kommer nærmere information om decembers fællesspisning senere.