Kom og del dit barns glæde ved musik...

Det nærvær der kan skabes gennem sang og musik er en helt særlig oplevelse – både for de helt små og for deres forældre. Til babysalmesang stimuleres sansemotorikken samtidig med at følelsesmæssige, sociale og sproglige færdigheder udvikles. Vi bruger kroppen gennem sang og leg i Gl. Vor Frue Kirkes fine og lune kirkerum.

Vi synger salmer og fagtesange, danser, laver rim og remser, ride-ranke-lege, undersøger små instrumenter og kigger på sæbebobler, mens vi lytter til rolig musik. Genkendelighed og forventning er en stor glæde for de små, så vi synger de samme sange mange gange. På den måde kan du som forælder få inspiration til et repertoire, som også kan bruges derhjemme i alle mulige lege- og hyggestunder.

Særligt vedr. Covid19

Grundet Covid19 vil hvert barn med forældre, får tildelt en yogamåtte, som vil være den plads, hvor man synger og danser. Yogamåtterne vil blive lagt med 2 meters afstand, så retningslinjerne bliver overholdt. Endvidere kan der max. være 6 babyer på holdet med 1 forældre hver.

Kirken vil blive åbnet 30. min før vi starter, så man har mulighed for at komme, når det passer ind i ens barns rytme.

Aktuelt i efteråret 2021

Roskilde Domsogn tilbyder babysalmesang henover otte onsdage.

Kl. 10.00
Første gang: 18/8
Øvrige datoer er: 25/8, 8/9, 15/9, 22/9, 29/9, 6/10.
Afslutnings gudstjeneste: TBA

Underviser: Svafa Pórhallsdóttir

Hvor

Gl. Vor Frue Kirke
Grønnegade/Fruegade

Tilmelding

Send en mail til kordegn@roskildedomkirke.dk med dit navn, adresse, mobil nr. og oplysning om dit barns fødselsdato og evt. navn.