Gå til sidens indhold

Babysalmesang

Kom og del dit barns glæde ved musik...

Det nærvær der kan skabes gennem sang og musik er en helt særlig oplevelse – både for de helt små og for deres forældre. Til babysalmesang stimuleres sansemotorikken samtidig med at følelsesmæssige, sociale og sproglige færdigheder udvikles. Vi bruger kroppen gennem sang og leg i Gl. Vor Frue Kirkes fine og lune kirkerum.

Vi synger salmer og fagtesange, danser, laver rim og remser, ride-ranke-lege, undersøger små instrumenter og kigger på sæbebobler, mens vi lytter til rolig musik. Genkendelighed og forventning er en stor glæde for de små, så vi synger de samme sange mange gange. På den måde kan du som forælder få inspiration til et repertoire, som også kan bruges derhjemme i alle mulige lege- og hyggestunder. 

Kirken åbner 30. min før vi starter, så man har mulighed for at komme, når det passer ind i ens barns rytme. Husk gerne et par varme sokker, da vi tager skoene af.

Stine Løike er oprindeligt uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har optrådt på scener landet over. Siden 2008 har hun været kirkesanger i Roskilde og har senere taget kursus i babysalmesang gennem kirkemusikskolen hos Anne-Mette Riis. Stine har erfaring med babysalmesangundervisning både ved drop in hold, kursusrækker og med hold for døve forældre. Ens for alle er, at der altid er fokus på båndet mellem barn og forælder, som i den korte stund undervisningen varer knyttes endnu tættere.

 

Aktuelt foråret 2023

Roskilde Domkirke tilbyder Babysalmesang henover 7 mandage, fra februar til april måned.

Følgende tirsdage (uge 9-16) kl.10.00*

Hvis der er mange tilmeldte, opretter vi evt. et ekstra hold kl. 11.00

Første gang: 27/2

Øvrige mandage: 6/3, 13/3, 20/3, 27/3, 17/4, 24/4 (der er ikke undervisning i påsken)

Afslutnings gudstjeneste: tirsdag d. 24/4

Underviser: Stine Løike

Hvor

Gl. Vor Frue Kirke
Grønnegade/Fruegade
4000 Roskilde

Tilmelding 

Send en mail til kordegn@roskildedomkirke.dk med dit navn, mobil nr. og oplysning om dit barns fødselsdato og evt. navn. Derudover skriv gerne, hvis I har særligt ønske om tidspunkt, såfremt, der bliver 2 hold.