Gå til sidens indhold

Kom og del dit barns glæde ved musik...

Det nærvær der kan skabes gennem sang og musik er en helt særlig oplevelse – både for de helt små og for deres forældre. Til babysalmesang stimuleres sansemotorikken samtidig med at følelsesmæssige, sociale og sproglige færdigheder udvikles. Vi bruger kroppen gennem sang og leg i Gl. Vor Frue Kirkes fine og lune kirkerum.

Vi synger salmer og fagtesange, danser, laver rim og remser, ride-ranke-lege, undersøger små instrumenter og kigger på sæbebobler, mens vi lytter til rolig musik. Genkendelighed og forventning er en stor glæde for de små, så vi synger de samme sange mange gange. På den måde kan du som forælder få inspiration til et repertoire, som også kan bruges derhjemme i alle mulige lege- og hyggestunder.

Kirken åbner 30. min før vi starter, så man har mulighed for at komme, når det passer ind i ens barns rytme. Husk gerne et par varme sokker, da vi tager skoene af.

Aktuelt i foråret/sommeren 2022

Roskilde Domsogn tilbyder babysalmesang henover seks mandage.

Følgende mandage kl. 10.00.

Første gang: 9/5
Øvrige datoer er: 16/5, 23/5, 30/5, 13/6, 20/6.
Afslutnings gudstjeneste: 20/6

Underviser: Birgitte Nabe-Nielsen

Hvor

Gl. Vor Frue Kirke
Grønnegade/Fruegade

Tilmelding

Send en mail til kordegn@roskildedomkirke.dk med dit navn, mobil nr. og oplysning om dit barns fødselsdato og evt. navn.