Kom og del dit barns glæde ved musik...

Det nærvær der kan skabes gennem sang og musik er en helt særlig oplevelse – både for de helt små og for deres forældre. Til babysalmesang stimuleres sansemotorikken samtidig med at følelsesmæssige, sociale og sproglige færdigheder udvikles. Vi bruger kroppen gennem sang og leg i Gl. Vor Frue Kirkes fine og lune kirkerum.

Vi synger salmer og fagtesange, danser, laver rim og remser, ride-ranke-lege, undersøger små instrumenter og kigger på sæbebobler, mens vi lytter til rolig musik. Genkendelighed og forventning er en stor glæde for de små, så vi synger de samme sange mange gange. På den måde kan du som forælder få inspiration til et repertoire, som også kan bruges derhjemme i alle mulige lege- og hyggestunder.

Særligt vedr. Covid19

Grundet Covid19 vil hvert barn med forældre, får tildelt en yogamåtte, som vil være den plads, hvor man synger og danser. Yogamåtterne vil blive lagt med 2 meters afstand, så retningslinjerne bliver overholdt. Endvidere kan der max. være 6 babyer på holdet med 1 forældre hver.

Kirken vil blive åbnet 30. min før vi starter, så man har mulighed for at komme, når det passer ind i ens barns rytme. Endvidere vil der efterfølgende være mulighed for, at blive og tale med de andre forældre og få lidt forfriskning, som Kirken sørger for.

Om Birgitte Nabe-Nielsen

Birgitte Nabe-Nielsen er uddannet Folkeskolelærer med Musik som et af sine linjefag. Derudover har hun taget efteruddannelsen Babysalmesang ved kirkemusikskolen.

Udover Babysalmesang underviser Birgitte Minikonfirmanderne i Roskilde Domkirke. Minikonfirmander er børn fra 3.klasser i Domsognet, som bliver inviteret til at komme og gå på opdagelse i Domkirken, Kristendommen og salmerne.

Hun er også med til Familiegudstjenesterne i Roskilde Domkirke, hvor hun i samarbejde med sognepræst Ane Bisgaard LaBranche står for aktiviteter for børnene, som knytter sig til gudstjenesten.

Aktuelt i 2020-2021

Roskilde Domsogn tilbyder babysalmesang henover otte mandage.

Kl. 10.00
Første gang: 30/11
Øvrige datoer er: 7/12, 14/12, 4/1, 11/1, 18/1, 25/1, 1/2
Afslutnings gudstjeneste: Søndag d.7/2

Underviser: Birgitte Nabe-Nielsen

Hvor

Gl. Vor Frue Kirke
Grønnegade/Fruegade

Tilmelding

Send en mail til kordegn@roskildedomkirke.dk med dit navn, adresse, mobil nr. og oplysning om dit barns fødselsdato og evt. navn.