Gå til sidens indhold

Nyhedsbrev

- og gå aldrig glip af, hvad Domkirkens skatkammer af kultur, musik og gudstjenester har at byde på.

 

Du har to muligheder for nyheder i din indbakke

"Nyheder fra Roskilde Domsogn" er det ugentlige nyhedsbrev, som altid starter med en aktuel klumme med nyt fra menighedsrådet eller en af medarbejderne i domsognet, som har noget på hjerte. Desuden får du highlights fra kalenderen og et link til ugens aktuelle arrangementoversigt.

"Musik-nyheder fra Domkirken" udkommer ca. hver fjerde uge, hvor domorganist Bine Bryndorf serverer et appetitvækkende overblik over Domkirkens musikalske program for den kommende måned.

- Klik af i boksene til højre. Du modtager dit første nyhedsbrev, næste gang vi sender ud. 

Tilmeld nyhedsbrev

Interesser

Samtykke til nyhedsbrev

Vi indsamler kun din e-mailadresse til det formål at sende dig vores nyhedsbrev. Vi benytter MailChimp som databehandler til at udsende nyhedsbrevene. MailChimp må ikke videregive din mailadresse til andre. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det link, der er placeret nederst i nyhedsbrevet. 

En Domkirke-kalender - lige til at tage med hjem

Vil du gerne have et samlet overblik over, hvad der sker i Roskilde Domkirke det næste stykke tid? Så tag et kig i vores kalenderoversigt.
Den løber for to måneder ad gangen og indeholder et overblik over gudstjenester, musik, foredrag og andre arrangementer, som du kan deltage i, i Domkirken.

Du kan hente folderen i Våbenhuset, samt hvis du lægger vejen forbi kordegnekontoret. 
Vil du hellere læse den fra computeren, finder du den aktuelle folder for juli og august 2023 lige her.

Tidligere kalenderoversigter fra 2023

Maj - juni 2023 
Marts - april 2023