Gå til sidens indhold

Masser af omvisninger sommeren over

I juni, juli og august skrues der op for omvisninger i Domkirken og ikke mindst på de imponerende lofter.

For at imødekommme den store efterspørgsel udbydes der denne sommer både med omvisninger på dansk og engelsk samt omvisninger på Domkirkens lofter.

Omvisningen '1000 år på en time' udbydes hen over sommeren ikke bare den første onsdag i måneden - men hver onsdag kl. 14 i juni, juli og august. Du kan også høre den på engelsk kl 12.30 samme dag. Prisen er 100 kr. udover entreen til Domkirken. Billetter købes i våbenhuset på dagen, men der kan max være 30 personer emd på turen, så det er først til mølle.

Som noget nyt udbyder vi også  ture i den imponerende tagkonstruktion bygget af 350 m3 tømmer. Nyd duften afdouglasgran og se spor efter branden i 1968. Gennem tagets vinduer kan man se ud over hele Roskilde og ned over fjorden. Man skal være fyldt 15 år og være godt til bens. Prisen er 150 kr. plus entré til Domkirken og billet købes på dagen i våbenhuset. Vær opmærksom på at pga. sikkerhedshensyn kan der kun komme 25 personer med pr gang. Det er de tre første mandage i juni kl. 16. og turen ledes af vores Domværker.

Se mere i  kalenderen eller på Facebook.