Gå til sidens indhold

Ferieudflugter

Ud i det blå med Menighedsplejen

Fire gange om året arrangerer Roskilde Domsogns Menighedspleje udflugt for enlige forsørgere med børn. Udflugterne foregår i de fleste skoleferier: Vinter-, påske-, sommer- og efterårsferien. Vi har været i Experimentariet, Zoologisk Have og BonBon-land, men udflugten kunne også være en tur på Strøget eller til Kronborg.

Der er tale om endagsudflugter, hvor vi tager afsted sammen, men hvor den enkelte familie også får mulighed for at opleve på egen hånd.

Tur til Selsø Slot - lørdag d. 6. august

Er du enlig forsørger med børn? Har du svært ved at få økonomien til at hænge sammen? Kunne du tænke dig at give børnene en ekstra spændende sommerferie oplevelse? Så læs videre her. Roskilde Domsogns Menighedspleje vil gerne invitere dig og dine børn med på en tur til Selsø Slot, som ligger i Hornsherred. Slottet er et rigtigt eventyrslot, og vi får en special rundvisning, hvor vi hører om de spøgelser og den overtro, der selvfølgelig er knyttet til slottet. Vi spiser vores frokost ved bålstedet, og derefter er der fortællinger om natur, og nogle sjove små opgaver. Inden hjemturen besøger vi Selsø Kirke, som også har en speciel historie.

Praktisk information: Turen foregår lørdag d. 6. august. Afgang med bus kl. 10.00 fra Konventhuset, Domkirkestræde 10. Hjemkomst samme sted kl. ca. 15.30. Vi sørger for entré, frokost og drikkevarer

Tilmeldning: Der er plads til 50 deltagere, og tilmelding foregår efter ”først-til-mølle-princippet”. Kontakt Erik Kristiansen på erik.roskilde@gmail.com eller tlf. 20 49 17 55 for at sikre jeres plads. Tilmelding er bindende.

Pris: Deltagelse er gratis.