Gå til sidens indhold

STUDIEREJSE med Roskilde Domsogn

Til Israel/Palæstina den 4.-11. maj 2021.

Nu har du muligheden for at tage med Roskilde Domsogn på studierejse til Israel/Palæstina.

Sognepræst Sarah Ziethen medvirker som præst på ekspeditionen, der også er en rejse i Jesu fodspor. Hun vil flere gange i løbet af denne uge komme med bibelske indspark. Journalist Rasmus Birkerod er guide på rejsen. Han har jævnligt arbejdet i området som rejseleder gennem de seneste 23 år, hvor han har stået i spidsen for sognerejser, læserrejser og efteruddannelsesrejser for journalister og fotografer.

Det her er en rejse til et af klodens mest bemærkelsesværdige rejsemål. Vi kommer til at gå op og ned ad Bibelhistorien: Oliebjerget, Getsemane Have, Betlehem, Golgata, Genesaret Sø og den bakketop, hvor Jesus holdt sin bjergprædiken, er steder, som gør uudslettelige indtryk.

Oplevelserne vil blive intense og kontrasterne kolossale. Vi får brug for et åndehul i ny og næ. Derfor har vi mange overnatninger ét sted – og så tager vi på ture derfra. Vores primære base bliver derfor et centralt hotel i Jerusalem, hvor vi bor i 5 af de 7 nætter. Vi flyver fra København til Tel Aviv og har under hele rejsen vores egen bus.

Pris
14.995 kr. per person inkl. fly, ophold, morgenmad og aftensmad.
Tillæg for enkeltværelse: 3.500 kr.
Tilmelding senest 1. februar 2021. Bemærk max. 25 deltagere.
Tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere her.