Voksenkoret

Domkirkens Voksenkor blev stiftet i februar 2019 af organist Michael Min Knudsen. Koret blev i første omgang startet som et projektkor, men oplevede så stor tilslutning, at det fra efteråret 2019 videreførtes som et fast tilbud ved kirken. Koret består af små 40 sangere i alderen 25-70. Heriblandt er både meget erfarne korsangere såvel som folk, som aldrig har sunget i kor.  Voksenkoret beskæftiger sig primært med kirkemusik – både af nyere og ældre dato – og medvirker cirka 4 gange årligt ved gudstjenester såvel som til koncerter.

Domkirkens Voksenkor søger altid nye sangere – pt. særligt tenorer og basser. Det er gratis at synge med i koret. Forud for optagelse i koret er der en optagelsesprøve. Her lægges der særligt vægt på din stemmes potentiale. Nodekendskab er ikke en forudsætning.

ALDERSTRIN: +25 år

KORPRØVER: Tirsdage kl. 19.00-21.00