Gå til sidens indhold
22 maj

Onsdagsrefleksion v. Torben Jeppesen

onsdag 22. maj 2024 kl. 12:00 - 12:30
Roskilde Domkirke

Tid til time out...
På alle onsdage er Sankt Andreas Kapel i Domkirken ramme om en kort og enkel andagt, en refleksion over nogle af livets store spørgsmål, spejlet i lyset af det kristne budskab. Ord og tanker man kan tage med sig ud i hverdagen igen, når den lille time out er slut. Onsdagsrefleksionen er for alle, som kan afse 15 minutter til at lade op med bøn, sang og ord til eftertanke i kirkens særlige rum.
Andagten indledes og afsluttes med et musikstykke. Undervejs læses en bibeltekst, og den enkle gudstjeneste omfatter desuden en salme, Fadervor og velsignelsen.

Samvær efter onsdagsrefleksionen
Når gudstjenesten er forbi, er alle velkomne til hyggeligt samvær en times tid i Konventhuset eller Konventgården ved siden af Domkirken. Tag gerne strikketøjet eller andet håndarbejde med til kaffestunden. Alle er velkomne, tilmelding ikke nødvendig.

Frokost
Den første onsdag i hver måned er der mulighed for at spise frokost sammen efter refleksionen. Alle er velkomne. Det koster 30 kr. og kræver ingen tilmelding. Den fælles frokost finder sted i Konventhuset.

Kaffe
Den anden og fjerde onsdag i hver måned er der kaffe efter refleksionen. Alle er velkomne. Det finder sted i Konventgården.