Omvisninger

Video af en omvisning i Roskilde Domkirke

1000 år på 1 time

Oplev hele Danmarks historie, 800 års arkitektur og 40 kongegrave - i 1 samlet monument! Lad vores guider åbne op for Domkirkens skatte, og opdag hvorfor den er verdensarv samtidigt med at I får en hyggelig oplevelse.

96% af vores gæster vil anbefale andre en omvisning i Domkirken.

Hvor Danmarkshistorien ligger begravet

Uanset om I er en forening, venner eller kolleger, så får I en fælles og lærerig opelvelse med en omvisning i Danmarks vigtigste kirkebygning. Vi tager dig og din gruppe med på en guidet tur i kongegravene og igennem arkitekturens og kirkens historie, hvor du hører gode historier om uret med Skt. Georg og dragen, om helhesten og om Kongesøjlen med Peter den Stores højde på. I får et overblik over de mange danske konger og dronninger, især Margrete 1. og Christian 4., og I kommer på en tidsrejse gennem 800 års arkitekturudvikling, som har sat Domkirken på UNESCO's liste. Hør om det gyldne alter og bliv klogere på kirkens liv før og efter reformationen, og slut af med at nyde det imponerende kirkerum.

800 kr. for omvisningen (+ éntre)

Sprog

Rundvisningerne kan foregå på dansk, engelsk og tysk samt spansk, fransk og hebraisk.

Varighed

60 min.

Gruppestørrelse

Max 30 personer.

Booking

Kontakt os på post@roskildedomkirke.dk.
Bestil gerne en måned i forvejen, hvis du vil være sikker på at få tid, da vi generelt er fuldt booket. Afbestilling skal ske senest 48 timer inden.

Se COVID-19 retningslinjer her

Det er nu også muligt at booke en omvisning på Domkirkens lofter. Se mere om omvisning på Domkirkens lofterne her.