Ungesorggruppe

Sorggruppe for unge

Når du mister et menneske, der står dig meget nær, forandrer dit liv sig, og dødsfaldet vil påvirke din tilværelse i lang tid. Du kan føle dig trist og ulykkelig, og ofte er det svært at snakke med vennerne eller familien. Måske har andre svært ved at sætte sig ind i, hvordan du har det, og måske har du vanskeligt ved at sætte ord på de mange følelser og tanker, der fylder dig.

Roskilde Domsogns Menighedspleje tilbyder dig at deltage i en sorggruppe, kun for unge. Her kan du møde andre unge, der også har mistet. Du kan få hjælp ved at snakke om alt det, der er svært, uden at skulle tage hensyn til andre. Og du kan få støtte ved at dele erfaringer, tanker og følelser.

Sorggruppen ledes af familieterapeuterne Dorthe Korshøj og Charlotte Thorsen, og nye forløb begynder med jævne mellemrum. Ungesorggruppen er for unge mellem 14 og 25 år.

Praktiske oplysninger:

Tid:

Nye forløb offentliggøres på hjemmesiden og i annoncer i Roskilde Avis. Desuden kan du altid kontakte Dorthe på nedenstående tlf.

Sted: <font size="3" face="Times New Roman"> </font>

<font size="3">Domkirkestræde 8, 1. sal</font>

Pris: <font size="3" face="Times New Roman"> </font>

<font size="3">Det er gratis at deltage</font>